Sol Rayond – Amit a testünk üzen

 

1_3.jpg

 

(…) a testünk üzen, ha valami nem stimmel az életünkben, ha valahol megtagadjuk életünk, sorsunk történéseit, azaz megtagadjuk önmagunkat.

A Marysol Könyvkiadó adott lehetősége Sol Rayond: Amit a testünk üzen című könyvének az olvasására, amit ezúton is nagyon köszönök.

Bár érdeklődéssel fordulok a spirituális töltetű könyvek felé, azért be kell vallanom, hogy többnyire egy bizonyos távolságból szemlélem inkább őket. Valahol piszkálják a gondolataimat ezek az olvasmányok, de nem mindegyiket nyitnám ki.

Amiért Sol Rayond kötete felkeltette a figyelmem, az a benne rejlő téma, amit körbejár. Hiszek abban, hogy lelkünk rezdülései hatással vannak testi folyamatainkra. Vagyis, ha a lelkünk nincs egyensúlyban, ha nem azon az úton járunk, amin kellene, ha megtagadjuk önmagunkat, ha görcsösen ragaszkodunk, ha nem bírunk elengedni, akkor a szervezetünk jelzéssel él, hogy figyelmeztessen, változtatunk kell a saját érdekünkben.

2_2.jpgÉrdekes volt arról olvasni, hogy az egyes területeken jelentkező különböző problémák, betegségek milyen okokra vezethetők vissza. Bizony több helyen is bólogattam, amikor olyasmit fedeztem fel, ami engem is érintett.

Segített ez a könyv megérteni bizonyos dolgokat. Rávilágított folyamatosan meglévő, vagy visszatérő problémák hátterére, amelyeket talán sikerül így feldolgozni.

Van ennek a kötetnek egyfajta lexikális jellege. Rákereshetünk egyes tünetekre, ami segít megfejteni, hogy milyen üzenetet szeretne eljuttatni számunkra a testünk. A szöveges magyarázatokon túl a mellékelt ábrák is segítenek a könnyebb eligazodásban.

Nem vagyok otthon ebben a témában, így nem beszélhetek erről a könyvről szakértőként, csupán egy egyszerű olvasó szemén át látom, akit mutat valamiféle érdeklődést ebben az irányban.3_2.jpg

Örülök, hogy olvashattam ezt a könyvet, érdemes volt elmerülni benne. Bátran ajánlom azoknak is, akiket a spirituális jellegű kötetek ugyan nem vonzanak, mert a lapokon kifejtett témakör érdekes lehet az inkább anyagi beállítottságúaknak is. Hiszen mindenki számára fontos a testi és lelki egészség.

 

Fülszöveg:

 

Sol Rayond – Mit üzen a testünk című könyve ezoterikus kiadvány.

Számtalan információ áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy boldog és beteljesült életet tudjunk élni. Mégis akadnak az életünkben kisebb-nagyobb szakaszok, amikor nehézségekkel, betegségekkel kerülünk szembe – legyen akár egy ártalmatlannak tűnő nátha vagy egy csonttörés.

A testünk ilyenkor üzenetet szeretne közvetíteni, hiszen lelkünk számára nem áll rendelkezésre más eszköztár. A tudatalattink a testünkön keresztül küldi az információt a sorsunk alakulásáról.

Ez a könyv egyfajta lexikon az üzenetek sikeres megfejtéséhez.

A Te tested mit üzen számodra? Most kiderül!

 

 

A szerzőt itt lehet megtalálni:

 

Sol Rayond hivatalos oldala

 

 

Ahová még érdemes benézni:

 

Marysol Könyvkiadó

 

 

A könyv beszerezhető a Marysol Könyvkiadó webáruházából.