1. Blogszületésnapi nyereményjáték

 

northern_lights-1530107173-7486-1530114607-4978.jpg 

 

December 9-én ünnepli az első születésnapját a Könyvszenvedély blog. Hamar elröppent ez az év, amelyben sok minden történt. Jó dolgok és kevésbé jók is. Sok szerzőt megismertem, rengeteg fantasztikus könyvet olvastam. Vélemény recenziós példányokról, előolvasások, interjúk, és más egyéb bejegyzések kerültek fel a blogra.

Még fiatalka a blog, ám lassan, de biztosan fejlődik. Köszönöm mindenkinek, aki velem tart, aki bíztat, aki támogat egy jó szóval!

 

Több bejegyzéssel is készülök a blog születésnapja alkalmából a következő hetek során:

  1. Nyereményjáték
  2. Egy bejegyzés gyermekkorom, fiatalkorom kedvenc könyveiről, és mesélnék arról hogyan és miért szerettem meg az olvasást, egy-két érdekes sztori a könyvekkel kapcsolatban.
  3. Mesélnék arról, hogy idei évben mely könyvek előolvasásában vettem részt, milyen örömteli események voltak a könyvekkel kapcsolatosan 2020-ban, statisztikai adatok.
  4. Az idei év számomra kedvenc olvasmányait mutatnám meg egy bejegyzésben.

+ 1 Az általatok feltett kérdésekre válaszolok. (Egyvalaki tett fel három kérdést, így ezekre válaszolok majd.)

 

 

Jöjjön a nyereményjáték!

 

A játék 2020. december 6-án 12-óráig tart. (Azért ilyen rövid az időtartam, hogy még odaérjen ünnepek előtt a nyeremény a nyerteshez.) Aznap este hozom a nyertes nevét.

 

A nyeremény:

 

Egy könyves ajándékcsomagot lehet megnyerni, amely tartalmaz 6 könyvet (romantikus, krimi, ifjúsági műfajokban), 1. Álomgyáras magazint, 1 ajtókilincs akasztót, 1 manós vászontáskát, valamint 1 blogos maszkot.

img_20201128_171903.jpg

 

Feltételek:

- Válaszolj az alábbi kérdésre: Melyik a kedvenc bejegyzésed? Miért éppen az, ami?

- A válaszokat a nyereményjáték bejegyzés alatt kommentben, vagy a blog facebook oldalán megosztott bejegyzésnél várom (aki mindkét helyen hozzászól, az duplán vesz részt a játékban).

 

Tudnivalók:

- Kizárólag magyarországi címre postázok!

- Egy felületen mindenki csak egyszer szóljon hozzá (egyszer a blognál, vagy egyszer a facebook oldalon a bejegyzés megosztásnál, különben átláthatatlan lesz. Erre többször is felhívtam a figyelmet, ennek ellenére többen is voltak, akik ezt a kérést nem vették figyelembe. Ezután aki többször kommenttel a facebook oldalon a nyereményjátékhoz, az kimarad a játékból.

- A nyereményt Budapesten tudom személyesen átadni, vagy postázom belföldi címre.

- A játékban 18. éven felüliek vehetnek részt.

 

 

Sok sikert mindenkinek!