Tavaszi könyvmegjelenések

Összegyűjtöttem néhány könyvet, amiknek a megjelenése tavasszal várható. Szerintem érdemes lesz elolvasni őket. Nekem mindegyik a kívánságlistámra került, remélem sikerül beszerezni az összeset.

Szemezgessetek bátran a listából!

 NewLine Kiadó

 

 Megyeri Judit: Holttest az Ambróziában (Rózsakői rejtélyek 1.) (2020. március 20.)

 

734240.jpg

Amikor azzal az emberrel kell összefognod, akitől legjobb lenne távol tartani magad, a következmények beláthatatlanok...

Flóra házassága romokban, és a katasztrófát azzal tetézi, hogy a munkahelyén is felmond. Valóságos megváltás, mikor az apja hazahívja Rózsakőre, hogy távollétében felügyelje a családi kávézót, az Ambróziát. Ám néhány nap a békés kisvárosban, és Flóra élete ismét fenekestül felfordul. Holttestre bukkan az Ambróziában, és kénytelen a helyi magánnyomozó, Ben segítségét kérni, pedig semmi szüksége egy újabb megbízhatatlan nőcsábászra.

Ben élete egykor a bulizás és a nők körül forgott, de kimászott a gödörből, megnyitotta magánnyomozó irodáját. Most mégsem úgy mennek a dolgok, ahogy eltervezte. Nem válogathat a megbízások között, pedig Flórát jobb lenne messzire elkerülnie. Közös nyomozásba kezdenek, ami egyre váratlanabb fordulatokat vesz, a kalandok során pedig csak egymásra és kissé bolondos barátaikra számíthatnak.

Sikerül ép bőrrel megoldaniuk a rejtélyt, ami Rózsakő legmagasabb szintjeire is felgyűrűzik? És vajon hová vezet az egymás iránt érzett szenvedélyük, amit egyre nehezebben tudnak kordában tartani?

Victoria Green: Valter&Vivien III. (2020. március 20.)

 998732.jpg

Valter és Vivien szerelme eddig minden akadályt legyőzött.

Kimondták a boldogító igent, de vajon tényleg gondtalanul élhetnek, amíg meg nem halnak?

Valter és Vivien közös élete folytonos harc volt a boldogságért. A köztük lévő kapocs mégsem gyengült meg, sőt erősebb lett, mint valaha. Az újabb küzdelmek azonban alapjaiban rengetik meg szerelmüket.

Valterről megdöbbentő titkok derülnek ki, egy családi tragédiát követően pedig életük már soha többé nem lesz olyan, mint azelőtt.

Valter sötét érzelmei felülkerekednek, és enged a démonjainak…

Vivien elveszíti a hitét, és már nem biztos benne, hogy képes megmenteni Valtert…

Vajon megéri mindent feláldozni a békéért?

 

 

Sue Dylen: Kahlo – A rosszfiú (2020. március 20.)

 

 451618.jpgKiszállhat valaki élve egy drogkartellből? Lazaro Kahlo a kolumbiai drogpiac legnagyobb klánját vezeti – de nem választotta, hanem véreskezű apjától örökölte ezt az életet. Miután feleségét közvetlenül a kisbabájuk születése után meggyilkolják, Kahlo számára egyetlen életcél marad: meg kell óvnia lányát attól a világtól, amelyben ő is felnőtt és él. Hat éven át sikerül eltitkolnia a világ elől, hogy a csecsemő túlélte a támadást, Nana Kahlo a legszigorúbb biztonsági intézkedések között él Alaszkában, édesapjától távol. Egy napon azonban felfedik kilétét, s Kahlónak ki kell menekítenie gyermekét Amerikából.

Hol lesznek biztonságban? És ki lesz, aki a megbízható dadát helyettesíteni tudja? Amikor Kahlo ezeket a problémákat megoldja, még mindig ott marad számára a kérdés: ki árulta el kislánya, Nana létezését és lakhelyét? A férfi további támadástól tart, ugyanakkor a kartellből való kiszállást is le akarja zárni. Kahlo haditervet készít. Csak egy tényezővel nem számol: hogy Korfun megízleli a valódi szerelmet.

Kalandokkal, fülledt erotikával és fordulatokkal teli történet menekülésről, vérbosszúról, családról, titkokról és szerelemről.

  

Abby Winter: Treasure – Magamnak akarlak (2020. április 15.)

 

 676098.jpg

Kyle élete úgy tűnik, végre sínen van. A Treasure nevű rockbanda billentyűseként elérte az álmait. Majdnem mindene megvan, amire korábban vágyott.

Egy nap azonban a múlt árnyai újra feltűnnek.

Elég a barátság, vagy egy különleges lány felbukkanása, hogy megoldja a gondjait?

Ginának az elmúlt évek nem alakultak szerencsésen. Nem elég, hogy a férje elhagyta, és egyedül maradt a lányával, de egy nap az állását is elveszti. Éppen akkor, amikor imádott zenekara és billentyűse a városban van, aki szintén nem könnyíti meg a dolgát. Igyekszik ugyan helyt állni, de ez nem egyszerű, hiszen nem szeret másoktól segítséget kérni.

Valóban egyedül kell megküzdenie a rosszakarókkal?

Hova vezethet egy véletlen találkozás?

Ismerd meg Emy Dust írónő Csalfa viszonyok című könyvében már megismert Gina Swansonnak, és a Treasure billentyűsének, Kyle Meyersnek fordulatokkal teli kapcsolatát!

Ella Steel: Az indíték (2020. április 15.)

 

735582.jpg

 

Matheo Morin, az, a férfi, aki bármire képes, hogy elérje a céljait.

Egy napon elérkezett a pillanat, hogy pontot tegyen az ügy végére, amin évekig dolgozott. Hogy mit kapott érte cserébe? Három év letöltendőt.

Nora Marceau házassága maga a pokol. Számára az élet a túlélésről szól. Az ehhez szükséges erőt a gyerekeiből nyeri.

A szívét elzárva tartja, a testét tárgyként kezeli, mígnem egy napon belép az irodájába Matheo Morin. A férfi iránti vonzalma ráébreszti, hogy változtatni akar.

Nora mindenkinek megadja a második esélyt, de talán hibát vét, amikor gondolkodás nélkül megbízik a pártfogoltjában…

Kiismerhetünk valakit, akivel csak pár alkalommal találkoztunk?

Felülírhatjuk a sors akaratát, ha az életünk a tét?

De a legfontosabb kérdés, kicsoda valójában Matheo Morin?

Ismerd meg a Sors-Fordítóban elkövetett tettek indítékait.

Marilyn Miller: A királynő (2020. április 15.)

743772.jpgSerena Salvatore vagyok, és ez az én történetem.

Egy olyan világ részévé váltam, ahol egy szabály létezik: a hűség.

Egy olyan világ részévé, amely nem ismeri a könyörületet, ahol mindennap meg kell küzdeni az életben maradásért. Félre kellett tennem az elveimet, azt, aki voltam, hogy azzá az emberré válhassak, aki ma vagyok.

Egy maffiavezér felesége. Szerelme. Társa. Bizalmasa.

Hogy féltem-e? Igen. Hogy akartam? Az már nem számít, mert ezt az életet választottam. Egy maffiavezért. Egy férfit, akibe visszavonhatatlanul beleszerettem. Már az övé vagyok. Az alvilág része vagyok.

Én vagyok A KIRÁLYNŐ.

,,Mikor megérint, világok dőlnek romba.

De leginkább az én világom erősnek hitt pillérei.

Olyan ez, mintha csak ekkor élnék igazán. Mintha az érintése nélkül egy haldokló test lennék, ami a sötétséget vágyja.”

Marilyn Miller újra az alvilág kegyetlenségébe taszítja az olvasóit A vezér c. könyv folytatásában, választ keresve arra, hogy egy hétköznapi nő, hogyan képes az alvilág egyik legmeghatározóbb személyévé válni.

Huszár Ádám: Amy (2020. április 15.)

 

 966493.jpg

 

 

Amy White kamaszkorában szemtanújává válik barátnője brutális megerőszakolásának. Elmenekül, így később tudja meg, hogy az elkövetők tettüket követően meggyilkolták a lányt. Amy összeroppan. Saját világot épít maga köré, ahol nincs helye a fizikai érintkezés semmilyen formájának.

Telnek az évek, s Amy egyetemre megy. Érintetlen és érinthetetlen. Ám egy napon valami váratlan történik: a lány rájön, hogy mégis képes másokkal érintkezni, s rádöbben még valamire… Megtalálja az igaz szerelmet. Súlyos árat kell fizetnie, önmagából áldoznia a beteljesülésért, de hát nem annál értékesebb valami, minél magasabb az ára?

Mennyi áldozatot hajlandó hozni a lány ezért a szerelemért? Képes gyilkossá válni? Képes feláldozni a férfit, aki bármit megtenne érte? Feláldozza a saját életét?

Egyáltalán… rajta múlik?

 

 

Book Dreams Kiadó

 

 Emy Dust: Követelt változás (2020. április 23.)

 

 kovetelt_valtozas_borito.jpg

 

 

Randy Gleeson lázadó korszakát éli. Nem érdekli a család, és nagyban tesz a szabályokra. Míg egy nap, belép valaki az életébe és megváltoztat mindent, beleértve őt is.

Mi van akkor, ha az eltervezett jövő, percek alatt válik semmivé?

Randy számára nincsenek nappalok, sem éjszakák, csak üresség, ami a pokolnál is rosszabb, és elviselhetetlen. Az önpusztítást látja az egyetlen megoldásnak. Féktelen harag, legyőzhetetlen gyűlölet, amitől csak egy valami mentheti meg:

Követelt változás:

Egy történet, ami felrepít és a mélybe húz, ahonnan csak a végigolvasásával tudsz kikeveredni.

 

 

 

Emily Hart: Az örökség (2020. február 28.)

 

borito.jpg

 

 

 

A sikeres író Annie Scott, nyugodt életét hátrahagyva, visszautazik családja birtokára Abies Valleybe, hogy átvegye örökségét. Hazatérése egy új fejezetet nyit életében, amiben nem csak egy szőlőbirtok tulajdonosa lesz, hanem régi és új kapcsolatokra is szert tehet. A padláson rábukkan egy naplóra, melyben olyan titkokra derül fény, amik megváltoztathatják a sorsát.

Roseline családja generációk óta a szőlőbirtoknak szentelte életét. Azonban egy nemvárt látogató felkavarja a fiatal lány békés hétköznapjait, de a sors közbelép és akadályokat gördít elé. Vajon fel tudja venni ellene a harcot, vagy a döntései tévútra vezetik majd?

A két lány élete összefonódik az időn és téren át újabb esélyt adva nekik, vagy a végzetüket már nem kerülhetik el?

 

 

Susannah Skiethen: Hogyan tovább? (Együtt veled 1.) (2020. március 28.)

 

 covers_587750.jpg

„A mesékben minden olyan egyszerű.

Van a hercegnő, aki álmodozik a hercegről a fehér lovon, majd néhány kisebb kaland után meg is érkezik hozzá. Aztán szerelembe esnek és boldogan élnek míg meg nem….”

Hope a saját bőrén tanulja meg, hogy a szerelem nem olyan, mint a mesékben.

Boldogan él párjával San Franciscóban, amikor kényelmesnek hitt élete, és harmonikusnak gondolt kapcsolata egyik pillanatról a másikra összeomlik. A sors váratlanul egy titokzatos idegent sodor elé, akibe szó szerint belebotlik. A férfi új reményeket ébreszt a lányban, miközben az ő múltja is bonyodalmakat sejtet. Megannyi akadályt kell leküzdeniük, hogy együtt lehessenek. Vajon a kettőjük közötti vonzalom elég erős hozzá? Mi történik, ha váratlanul egy régi szerelem is felbukkan az életükben?

Szerelem, csalódás, küzdelem a sorok között. Létezhet számukra happy end?

„Tudod milyen az, amikor a lelked elveszít egy darabot, de jön valaki ismeretlenül, és elkezdi összerakni?”

Ruby Saw: Csak két lépés a kerváros (Kertváros 2.) (2020. március 31.)

 

covers_593121.jpg

 

 

 

A Kertvárosi pletykából megismert Whisper Lane nevű közösségbe új lakók érkeznek. Vajon Queen és Alex barátságot köt velük?

Ha olvastad az írónő Csak két lépés Észak és a Kertvárosi pletyka című könyveit, akkor ezt se hagyd ki.

 

 

 

 

 

Álomgyár Kiadó

 

Anne L. Green: Joyce csapdájában (Bűnös viszony 2.) (2020. március 1.)

 

 covers_551343.jpg

„Kiszámíthatatlan. Bűnös. A rabjává tesz.” – Nikii könyvblog

William élete kész káosz. Őrlődik a Joyce iránti elkötelezettség és a Heather iránti forró szenvedély, a lelkiismerete és a szíve között. Túlfűtött kapcsolata Heatherrel közelgő esküvője miatt halálra van ítélve, és ha ez nem lenne elég, egy sorozatgyilkos is a nyomukban lohol. A férfi magánéletének védelme a távolságtartást, az életükért folyó harc viszont az egymásba kapaszkodást diktálja. William nem látja a kiutat, csapdába került. Az esze helyett az érzelmei irányítják, de igazán csak akkor omlik össze minden, amikor a múltjának egy rejtett darabja a leleplezés küszöbén áll. Kénytelen lesz súlyos áldozatot hozni annak érdekében, hogy a titkát megőrizhesse, és ezzel megóvhassa önmagát és a szeretteit.

A Joyce csapdájában a Bűnös viszony-sorozat második része, melyben a többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt írónő azt boncolgatja, minden körülmények között megéri-e áldozatot hozni, és közben áldozattá válni.

B. E. Belle: Megtörtek (2020. március 1)

 

covers_583039.jpg

Egy fájdalmasan őszinte és szívszorító történet, amelyet az élet ihletett

Dása Szmirnova komoly versenytáncos múlttal a háta mögött diplomás táncpedagógus lesz. Angyali szépség, ám a lelke fagyos, mint a tél. Magyarországra költözik, ahol az orosz rutint követve, vasszigorral neveli tanítványait. Anyagi jóléte és szakmai tudása miatt azt hiszi, neki mindent szabad. Szembemegy a magyar oktatási rendszerrel, nem törődve növendékei szüleivel sem. Kezelhetetlen természet, mígnem váratlanul megismerkedik egy szeretetteljes férfival.

Oroszi Hunor gyötrelmes gyermekkora után Istennel a szívében kezd új életet. Agyontetovált, kigyúrt testű drogterapeutaként, őszinte elhivatottsággal segíti a régi önmagára emlékeztető, szerencsétlen sorsú gyerekeket a kiskorúak drogrehabilitációs intézetében. Melegszívű férfi, mígnem véletlenül találkozik egy kemény lelkű, elutasító nővel.

Két külön világ: társadalmi különbségek, ellentétes oktatási normák, eltérő vallási nézetek. Mégis mindketten szerelemre ébrednek.

Vajon képes lesz ez a két megtört lélek kézen fogva elindulni a gyógyulás útján?

B. E. Belle, a nagy sikerű Hazugok című regény szerzőjének legújabb, fájdalmasan őszinte, gyönyörű szerelmi története a mai korra jellemző legelemibb társadalmi problémákat tárja az olvasó elé, miközben bebizonyítja, hogy a szerelem nem ismer határokat.

R. Kelényi Angelika: A lánynevelde 2. (Riva nővérek)

(2020. március 30.)

 

covers_544437.jpg

Christina

húgai, Nella és Leona is megváltoztak az évek során. Nella huszonkét éves felnőtt nő lett, és komoly munkát kap a Sorores Lányneveldében, de öt év elteltével is magát hibáztatja a nővére pokoljárásáért. Ezért magára vállal egy veszélyes feladatot, amikor kiderül, hogy az eltűnt férj, signore Costello és a véresre vert lány, Carmela ügye összefügghet. Szívén viseli a bántalmazott nő sorsát, saját múltbéli fájdalmait látja rajta, ezért jelentkezik a mulatóba szórakoztató hölgynek, ahol Carmela is szolgált…

Christina félti ugyan, de beleegyezik húga vállalkozásába, hisz Nella tökéletesen alkalmas erre a szerepre, ráadásul az eltelt öt évben megtanulta, hogyan használja a szépségét és az eszét.

A titokzatos mulatóban eleinte könnyedén veszi az akadályokat, és hamar a tulajdonos és úri körének kedvencévé válik. Csakhogy a szerelem és a múltja utoléri, ezzel nem csak az éltét, hanem a feladatát, mi több, Christinát is veszélybe sodorja…

Christina és Marco mindent megtesz, hogy kiderítse, hová tűnt Costello, és egyre több furcsa, rejtélyes dologra jönnek rá. A szálak ijesztő irányba futnak, az ésszerűség határán túlra…

Közös nyomozásuk során egymás iránti érzelmeik is komoly próbát állnak ki, kemény harcot vívnak azért, hogy ne csak Nellát, hanem szerelmüket is megmentsék.

Képes lesz-e Nella felülemelkedni múltbéli sérelmein és hidegvérrel véghezvinni a feladatát?

Lehetséges-e belelátni egy beteg elmébe, és megtalálni a megoldást egy valójában egyszerűnek induló bűnügyre?

R. Kelényi Angelika Terézanyu-díjas, többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt írónő ezúttal is a 19. századi Rómába viszi olvasóit. A Riva nővérek-sorozat negyedik részében döbbenetes és ijesztő rejtéllyel találják magukat szemben a szereplők. A regényt szokás szerint átszövik a titkok, gyilkosságok, a kaland, a szenvedély és a romantika.

Ludányi Bettina: Kettőnk bűne (Függőség 2.)

 

covers_563769.jpg

Elég erős az emberi akarat, hogy megmentsen a tébolytól?

Niki Varela élete káoszba fordul, amikor rájön, mi a lakásában zajló különös jelenségek valódi oka. Eljön az a pont, amikor a tagadás már nem működik, és szembe kell néznie a sötét árnyakkal. Mindezt úgy, hogy már senkiben sem bízhat maga körül. Túlságosan elfajultak a dolgok.

Alexios Hallas pszichológus még mindig nem tudott megbirkózni a történtekkel. Mire rájön a borosüvegek mögött húzódó rejtélyre, már túl késő lesz. Nem tehet semmit – sem az ártatlanokért, sem Nikiért. Mindketten megtapasztalják, mennyire törékenyek az emberi kapcsolatok, és olykor éppen az fordul ellenünk, akiben a leginkább megbíztunk…

Hogyan birkózik meg Niki az őt ért traumával? Vajon Alex képes lesz helyesen dönteni, amikor alkalma nyílik rá, vagy inkább utat enged a sötétségnek? Hogyan alakul egy függő sorsa, aki majdnem az életével fizetett egy barátságért?

A Kettőnk titka folytatásával újra lélektani vizekre evezünk. A sorok között megelevenedő pszichológiai thriller méltó lezárása Ludányi Bettina Függőség-sorozatának.

Papp Diána: A vasárnap délutánok lélektana – Kezdd újra Olaszországban! (2020. május 20.)

 

 covers_577745.jpg"Tegnap kirándulni voltunk. Amikor egy cédrus alatt álltam, egy pillanatra megéreztem a lét elviselhetetlen könnyűségét.

A másodperc egy törtrészére jutott ki nekem a jóból.

Valamiféle nosztalgiával vegyes melankolikus érzés volt.

Arra jutottam, valószínűleg valamikor boldog voltam.

Talán tovább is, mint egy másodpercig. Akkor, ott a fa árnyékában határoztam el, hogy új életet kezdek."

A kétgyermekes, frissen elvált Zsuzsi épp most múlt negyvenéves. Örül, hogy végre őszintén szembenézett magával és büszke rá, hogy kellően erős volt, és végre elérte a vágyott szabadságot. Ám a hétköznapjai a válás után sem változtak. Az élete a gyerekek és a munka körül forog, pörög a mókuskerék és ő még mindig nem találja magát, a lányt, a nőt, akit valahol, talán húsz éve elveszített. Nyugalomra vágyik, arra, hogy legyen ideje feldolgozni a negyvenedik születésnapot, és átgondolni a jövőt.

Amit akár máshol is elképzelhetne… Mondjuk, Olaszországban?

Ekkor akad a kezébe egy hirdetés, miszerint egy olasz városka még fizetni is hajlandó, ha valaki odaköltözik. Miért is ne vágna bele? Mit veszíthet, és mit nyerhet, ha mindent maga mögött hagy?

Zsuzsi kapott egy második esélyt, mégpedig az egyszerűbb, lassúbb, őszintébb létezésre, ahol minden nap a vasárnap ígéretét hordozza magában.

Vajon tud-e élni a lehetőséggel? Megtalálja-e új hivatását, megkapja-e gyerekei bocsánatát, az új szerelmet?

Papp Diána új regénye egy sokakat érintő témát feszeget. Minden ember életében eljön a pillanat, amikor rádöbben, nem él örökké, átértékeli az életét, és ha nem elégedett a sorsával, megteszi a lépéseket a változás felé. A történet a második esélyről, az újrakezdésről, egy nő sorsfordító gondolatairól, a bátorságról és az „örök vasárnap” kereséséről szól.

 

Főnix Könyvműhely

 

Vivien Holloway: Mint az óramű (Winie Langton történetek 7.)

(2020. április 23.)


covers_590956.jpg

„– Woolf Langton senkivel sem törődik, aki nem a drágalátos családjához tartozik, higgyen nekem – a szavaiból csak úgy csöpögött a méreg. – Winie talán megpróbálkozik vele egyedül, de kudarcot fog vallani.

– Nem lennék ebben olyan biztos.

– A közhiedelemmel ellentétben Winie Langton csak egy lány. Nem mindenható, és nem is érinthetetlen. Nekem elhiheti.”

Lehet, hogy nem mindenható, vagy érinthetetlen, azonban meglehetősen dühös.

Bár a lakása leégett, és mindene a tűz martalékává vált, nincs ideje emiatt siránkozni. Harryt elrabolták, Winie pedig mindent felforgat annak érdekében, hogy megtalálja. Szembemegy a családja akaratával, és még Ezra Cassidyvel is egyezséget köt, annak ellenére, hogy pontosan tudja, ennek súlyosan meg fogja fizetni az árát.

Harry talán még sosem volt ekkora bajban. A medálja és a szerencséje nélkül csak az évek alatt rutinná vált túlélési képességeire, és Winie-re számíthat, de lassan kezd kifutni az időből.

Will tudomást szerez arról, hogy az édesanyja életben van, bár már koránt sem ugyanaz az ember, akire gyerekkorából emlékszik. Cornelia hűvös, távolságtartó, és a végletekig manipulatív…

Woolf Langton eközben felfedezi, hogy a Mesterkulcsot ellopták, és nem telik sok időbe, hogy újabb tolvajtárgyaknak vesszen nyoma, az áruló pedig talán közelebb van, mint hinnék.

A Winie Langton történetek befejező része!

 

Athenaeum Kiadó

 

Lana Millan: Egy angyal a szerelem küszöbén (Raziel 2.)

(2020. április 7.)

 

covers_590669.jpg

Ismered a viccet, amiben egy bukott angyal és egy félnótás démon néhány társával elindul, hogy megmentse az emberiséget, miközben néha abban sem biztosak, hogy érdemes-e reggelente felkelni az ágyból?

Raziel és Belader párosa Nevada kopár vidékét ezúttal a napfényes Miamira cseréli. Kalandos útjuk során szerencsére arra is jut idejük, hogy a rájuk vadászó pokolfajzatokon kívül saját magukkal és egymás iránti érzéseikkel is fölvegyék a harcot.

Küldetésükhöz olyan különös figurák csatlakoznak, mint Theo, az ateista, Manuel, az elvált mexikói pincér, Soren, a dán cserediák vagy Tully, az angyalból lett sürgősségi sebész. Lucifer mellett most Belader történetét is megismerhetjük.

Tengerpart, pálmafák, luxus, mexikói konyha, mocsár, aligátorok és egy cseppnyi armageddon egy eltökélt bukott angyal és egy útkereső démon társaságában.

 

 

 

 

Magánkiadás 

 

M. G. Brown: Szerelempróba (2020. április 23.)

 

covers_591908.jpg

Vegyünk egy jókora adag tehetséget, és keverjük össze egy csipetnyi makacssággal, aztán hintsük meg bőven kitartással, majd fűszerezzük jó sok vággyal, és nézzük meg, mi sül ki abból, ha egy krónikus szerelemellenes, karrierista színésznő előtt terítékre kerül egy munkamániás, kislányát egyedül nevelő mesterséf!

Nicole Durante azért fáradozik, hogy egy napon a Broadway színpadán állva fogadja a neki járó, kiérdemelt vastapsot, míg Diego Bertolini már beteljesítette álmát, és menő éttermet vezet Rómában.

Az életük látszólag tökéletes és irigylésre méltó, a kulisszák mögött azonban megannyi titkot rejtegetnek. Aztán egy ottfelejtett telefon váratlanul átírja a megszokott forgatókönyvet, a jelmezek foszlani kezdenek, a maszkok repedeznek, és megkezdődik a szerelempróba… De vajon létezik olyan próba, amin senki sem bakizik?

 

 

 

Mogul

 

 L. J. Wesley: Hetedhét birodalom (2020. április 23.)

 

 covers_569449.jpg

És boldogan éltek, amíg meg nem haltak. A mesék mindig így érnek véget, de a happy end csak addig tart, amíg a függöny össze nem zárul. Ideje megtudni, mi történt Hófehérkével a boldogító igen után. Beleszerethetett a hercegbe első látásra, vagy csak a hála vezérelte? Mi történt a saját országával? És persze, mi van a többi hercegnővel, akikkel egykor osztozott a mesekönyvek lapjain?

Íme egy könyv, ami pontosan ott kezdődik, ahol a mesék véget értek.

Egy komor, sötét történet, ami nem a szende kislányoknak íródott.

VIGYÁZAT! FELNŐTT TARTALOM!

 

 

 

 

 

 

 

Riley Baker: A Happy End után (A Happy End után 1.)

(2020. április 23.)

 

 covers_593169.jpg

Kisha Raids vagyok, évekkel ezelőtt balesetet szenvedtem, aminek következtében elveszítettem az emlékeim nagy részét. Mondjuk, mivel nem emlékszem rájuk, így olyan, mintha meg sem történtek volna… Ahh, nem, ez nem elég drasztikus! Tehát újra: évekkel ezelőtt egy tragikus baleset áldozatává váltam, aminek következtében nem csak az emlékeimet, de önmagamat is elveszítettem. Fojtogat az üresség, úgy érzem, nem találom a helyemet.

"– Mi az, amire vágysz?

– Csak szeretném visszakapni az elveszett emlékeimet. Mi több, újra akarom élni őket!

– Biztos, hogy ez az, amire vágysz?"

Igent mondtam, azonban jó pár dologgal nem számoltam.

Mit tennél, ha előre tudnád, hogy el fogod veszíteni azt a személyt, aki újraírta a jövődet? Beletörődnél, vagy küzdenél a sorsotok ellen?

“Egyszer minden történet véget ér, csak sajnos van, amelyik hamarabb.

Veréb Emese szerzői név alatt is megjelent.

 

Renáta W. Müller: A lázadó 1. (2020. április 23.)

 

covers_593253.jpg

Egyszer még a legfelhőtlenebb gyermekkornak is véget kell érnie. Amina al-Hosani azon a napon válik brutális hirtelenséggel felnőtté, amikor apja közli vele, kijelölte számára a jövendőbelijét és hamarosan férjhez kell mennie egy idegenhez. Addigi gondtalan élete pillanatok alatt darabjaira hullik. Amikor egyre több titok kerül napfényre valódi származásáról és múltjáról, a szülőföld eddig biztosnak hitt talaja végképp meginog a lába alatt. Aminának szívszaggató döntést kell hoznia. Fejet hajt apja akarata, a család kívánsága és a tradíció előtt, vagy szakít addigi kiváltságos helyzetével, és új életet kezd egy idegen országban. Miként birkózik meg egy szigorú hagyományok között felnőtt lány a nyugati világ szabadosságával? Mi történik akkor, ha szívét követve, saját lelkiismeretével is szembe kerül? Lehet-e egyszerre két férfit szeretni?

Ez Amina igaz története két világ, három szív, hagyományok és előítéletek összecsapásáról.

 

 

 

 

 

Magnusz

 

Anita Boza: Édes borzongás (2020. március vége)

 

84327689_619462921951808_3076479615221366784_o_masolata.jpg 

Miranda Jones, a San Franciscó-i rendőrség viselkedéselemzője szomorú hírt kap otthonról, Quincyből: unokabátyja bűntény áldozata lett.

Miranda hazautazik a temetésre, bár a háta közepére se kívánja a találkozást az exével, Cody McKlainnel, aki most az álmos kisváros seriffje, és akivel annak idején nagyon csúnyán váltak el.

Amíg Quincy lakói a karácsonyi ünnepekre készülődnek, Cody a tettes nyomába ered, és hamarosan megkéri Mirandát, hogy segítsen neki a nyomozásban.

Miranda bekapcsolódik az ügybe, így az egykori szerelmesek kénytelenek együtt dolgozni, és félretenni a múltbéli sérelmeiket, ha el akarják kapni az elkövetőt.

Miközben egyre több titok kerül napvilágra az ügy gyanúsítottjaival kapcsolatban, forrósodik a hangulat Miranda és Cody között.

A hideg, havas téli éjszakák árnyékai között ott leselkedik valahol a gyilkos, de Miranda szívére legalább ilyen veszélyt jelent Cody újbóli közeledése is.

Egy megoldásra váró gyilkossági ügy…

Négy gyanúsított…

Egy hajdanvolt szerelem, ami örökre elmúlt… Vagy talán mégsem?