B. E. Belle: Hazugok

Egy szókimondó és szenvedélyes történet, mely egy különleges világba kalauzolja el az olvasót

Az Álomgyár Kiadó gondozásában jelent meg 2019. tavaszán B. E. Belle: Hazugok című regénye, amely az írónő első megjelent könyve.

Amikor az ember a kezébe veszi a Hazugokat, akkor egy sodró lendületű, temperamentumos olvasnivalót kap, ami híven tükrözi az írónő személyiségét, aki pont annyira őszinte és szenvedélyes természet, mint a könyv, amelyet írt.

 B. E. Belle: Hazugok

74493711_2421835771185044_3684876069300600832_n.jpg

 

A könyv adatai:

 

Kiadó: Álomgyár

Kiadás helye: Budapest

Kiadás éve: 2019

Oldalszám: 432

Kötés: Puhatáblás

ISBN: 9786155929588

Megjelenés időpontja: 2019. május 30.

Tartalom:

 

Elképesztő igaz történet alapján, egy zárt világ színpadáról.

A magyar tánctársulat kiemelkedő szólistája, Rea nyomdafestéket nem tűrő szókimondása és heves természete miatt nem túl népszerű társai körében. Ezt kihasználva egy három hónapos spanyolországi munkaszerződés alatt gonoszsággal átitatott lelkű kolléganője, Leila elhatározza, hogy letaszítja a tánc képzeletbeli trónjáról a királynőt. Hazugságokkal fűszerezett háborút indít, aminek következményeire senki sem számít.

Rea megsebzett lelkét csak a szerelem gyógyíthatná. Sárba tiport becsületének egyetlen megmentője a bűnösen jóképű testőr, Hugo Ortega lehetne – akinek szállodatulajdonos apja szerződtette le a magyar társulatot –, akibe a lány első látásra beleszeret. Bár a sármos spanyol csapodár, szoknyapecér életet él egy régebbi csalódása miatt, a magyar táncművész combjaitól ő is elveszti józan ítélőképességét.

Rea és Hugo szíve eszeveszett vágytól vezérelve kezd táncba a hazugság színpadán, ám a társulatot átszőtt ármánykodások hatására bizalmuk egymás iránt is meginog.

Vajon képesek együtt végigcsinálni az előadást, vagy még azelőtt párt váltanak, hogy felgördülne a függöny?

A Hazugok B. E. Belle első regénye, melyet egy igaz történet ihletett. Vérpezsdítő, vad románc, mely minden kétséget kizáróan elnyeri majd olvasói tetszését.

 

A borító:

Szerintem gyönyörű a borító. Nagyon hívogató, azt súgja meg kell ismerni a történetet, ami mögötte megbújik.

Az előlap jobb felső részén megjelenő balettcipők előrevetítik, hogy a tánccal kapcsolatban olvashatunk ebben a könyvben, még mielőtt bármiféle információ eljutna hozzánk.

 A hátlapon feltüntetett 18-as karika jelzi a leendő olvasónak, hogy itt bizony vagy erotikával, vagy esetleg olyan szóhasználattal találkozunk, amit nem fiatalok, illetve érzékenyebb lelkületű olvasók számára szántak.

 Megtudhatjuk azt is a borítót fürkészve, hogy egy igaz történet alapján íródott, szenvedélyes sztoriban mélyedhetünk el, amikor a lapokra írt sorokat bújjuk.

A fülszövegben leírtak kellőképpen előrevetítik, mégis miféle regényről van szó.

Összességében elmondható a borítóról, hogy csodás, figyelemfelkeltő és elegendő információt ad a történetről.

 

Véleményem a könyvről:

♥♥♥♥♥

Üdítően hatott rám az a cseppet sem finomkodó, ám semmi esetre sem közönséges, inkább csak őszinte stílus, amely jellemezte ezt a nem mindennapi olvasmányt.

Hugo Ortega már az első pillanatban lenyűgözött azzal, ahogyan a nőkről gondolkodott, hogy a természetes szépséget tartotta gyönyörűnek.

Bár az első pillanatban egy öntelt, csapodár nőfalónak tűnt, de számomra hamar kiderült, hogy jobb ember annál, mint amilyennek mutatja magát.

Rea egy lobbanékony és heves, kissé pökhendi, de mégis szeretnivaló nő. Nem fél kimondani, amit gondol, ami a szívén, az a száján, nem finomkodik, én pedig éppen ezért kedveltem.

Imádtam a főszereplők közötti kis csatározásokat! Érdekes volt olvasni az adok-kapok játszmákról.

Fokozatosan bontakozott ki a cselekmény, mindig újabb és újabb dolgokra derítve fényt, ezáltal egyre inkább bonyolítva a szálakat, aztán végül olyan váratlan eseményekre került sor, melyekre nem is gondol az olvasó.

Nagyon tetszett, hogy váltott szemszögben íródott a történet, mert így beleláttunk minkét fél érzelmeibe, gondolataiba.

A Hazugok egy csodás szerelmi történet tele fordulatokkal és izgalmakkal, amelyben fontos szerepet kap a tánc, s amelyben megjelenik az erotika is, de nem túlzó módon.

Tetszett ez a magával ragadó könyv, kíváncsi vagyok az írónő többi történetére is.

 

Idézetek:

 

… inkább vagyok mocskos szájjal őszinte, mint szép szavakkal kétszínű.

 

Ha ez a mennyország, meg kell dumálnom Istennel, hogy is lehet ide hosszú távra jegyet venni.

 

– Nincs annál romantikusabb, mint amikor a férfi, akiért rajongok, megmutatja, mennyire vadul akar engem.

 

 

Az alábbi helyeken lehet megtalálni az írónőt:

 

B. E. Belle – hivatalos szerzői oldal

B. E. Belle közösség (Szépségek csapata)