Borítóleleplezés: Monos Anett - Szenvedélyes hadviselés

 

screenshot_20220620-000341_google_1.jpg

 

Hamarosan megjelenik a Skarlát Kiadó gondozásában Monos Anett regénye, ami a Szenvedélyes hadviselés címet viseli. Engem pedig az a megtiszteltetés ért, hogy részt vehetek a borítóleleplezés folyamatában.

Pár nappal ezelőtt csupán egy kis beharangozóval jöttem, de mivel ma április 2. van, így végre teljes egészében is megmutatom a borítót (Abeth J. Stepanova készítette), ami a fülszöveggel egyetemben igencsak felkeltette az érdeklődésem a könyv iránt.

 

 

Két ellenség.

Egy közös lakás.

Régen osztálytársak.

Most lakótársak.

Fojtó múlt.

Vágytól terhes jelen.

 

 

 

@skarlatkiado Még idén, nemsokára érkezik #első #regényünk ! #magyarbooktok #könyvestartalom #könyvkiadó #booktokmagyarorszag #olvasnimenő #könyvestartalmak #booktokhungary #skarlátkiadó #könyvtok #megjelenés #booktuber ♬ Ride It - Aziza Qobilova

 

 

Mi történik, ha két szenvedélyes, makacs, tűzről pattant ember egy légtérbe kerül? Garantált az apokalipszis.

 

 

 

"Kevés embert szeretek, de akit igen..."

 

@skarlatkiado Velem sohasem lesz könnyű, de ha elég kitartó vagy, akkor megéri... 🥹 Ezek a sorok tökéletesen illenek a Szenvedélyes hadviselésre. Szerintetek mennyire fog összetörni a szívünk olvasás közben? 💔 Annyi biztos, hogy nem lesz egyszerű menet! Hamarosan megjelenik a gondozásunkban. #romantikus #olvasnijó #könyvkiadó #magyarbooktok #könyvtok #könyvmoly #skarlátkiadó #könyv #megjelenés #spicy #enemiestolovers #budapest #könyvajánló ♬ eredeti hang - 𝐊𝐢𝐥𝐥𝐭𝐆𝐡𝐨𝐬𝐭

 

 

 

 

Kíváncsiak vagytok a borítóra?

 

 

 

 

 

 

Íme:

 

 

 

szh2_kekproba_uj_vegleg.png

 

 

Fülszöveg:

 

 

Besztercy Bálint bokszedző, az egyéjszakás, fájdalommentes kapcsolatok híve. És jól érzi magát a bőrében. Egészen addig, amíg egyik napról a másikra a nyakába nem szakad az edzőterem vezetése, és veszélybe nem kerül a megélhetése. Ezért kényszerű döntést hoz: felad egy hirdetést, hogy lakótársat keres. Ám a lány, aki a hirdetésre jelentkezik, összekuszálja Bálint életét. Pont, ahogy nyolc évvel ezelőtt is.

 

Petrás Adri egy bántalmazó kapcsolatból menekül Budapest túlfelére, egy olcsó albérlet és a biztonság reményében. A nyolcadik kerületben azonban egykori ellenségével, Bálinttal találja szemben magát. Ismét a táncba menekül, hátha megnyugvásra talál. Pont, ahogy nyolc évvel ezelőtt.

 

 

 

Várható megjelenés: 2024. június

 

 

A szeretnétek a szerzőről, és a kiadóról többet tudni, ajánlom figyelmetekbe KR ViLáGa - Könyvek, amiket ajánlok interjúját, amit IDE KATTINTVA olvashattok el.

 

A Skarlát Kiadó internetes oldaláról később előrendelhető, majd megrendelhető lesz a könyv.

 

 

 

A szerző elérhetőségei:

 

moly.hu: https://moly.hu/alkotok/monos-anett

 

FB-oldal: Monos Anett írói oldal

 

Instagram: https://www.instagram.com/monos_anett93/